Praktikant til Nordens vigtigste dokumentarfilmsforum

Er du vild med dokumentarfilm – og har du lyst til at arbejde med film på tværs af Norden? Så er du måske den praktikant vi søger til Nordisk Panorama – Nordic Short & Doc Film Festival i 2015.

Filmfestivalen Nordisk Panorama viser de bedste nordiske kort- og dokumentarfilm og samler den nordiske branche samt internationale branchefolk i Malmö 18.-23. september.

Nordisk Panorama er en organisation, der året rundt promoverer nordiske kort- & dokumentarfilm og arbejder for at styrke filmenes udbredelse i Norden, Europa og resten af verden. Vi faciliterer samarbejde mellem nordiske kort- & dokumentarfilmskabere og arbejder for at give den nordiske branche det bedste vindue til verden.

Til Nordisk Panorama er vi på jagt efter en praktikant til vores branche-event NP Forum for Co-financing of Documentaries.

Nordisk Panorama Forum

En af Nordisk Panoramas hjørnesten er den nordiske co-finansieringsevent Nordisk Panorama Forum for Co-financing of Documentaries. NP Forum er den primære finansieringsevent for den nordiske dokumentarfilmsbranche. Her præsenteres udvalgte dokumentarfilm in the making for nordiske og internationale financierer samt 200 mennesker i publikum, hvorefter financierer og projekter ser hinanden an i individuelle møder.

Opgaverne på NP Forum består i:

  • at assistere NP Forum teamet i arbejdet med de ansøgende projekter
  • kontakt til deltagende producere, instruktører, financierer og branchefolk
  • behandling af akkrediteringer
  • klargørelse af katalog og website
  • assistere i logistik og planlægning i forbindelse med NP Forum

Praktikstart: start juni 2015. Varighed: min. 4 mdr.

Deadline for ansøgning: 21. maj 2015 kl. 12.

For spørgsmål kontakt Christina Jul Gregersen på mail eller tlf. 3311 5152. Ansøgning sendes til christina@np-test.server01.dk – med overskriften praktik.

Kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du er selvstændig, systematisk og serviceminded, at du er typen, der ser en opgave og hurtigt griber bolden. Interesse for nordiske kort- og dokumentarfilm samt forståelse af mere end et nordisk sprog er en fordel. Engagement og flydende engelsk er en forudsætning.

Praktikken er ulønnet, men vi kan til gengæld tilbyde et unikt indblik i den nordiske kort- og dokumentarfilmsbranche. Praktikken finder sted på vores kontor i København. Festivalen afholdes i Malmö.

Det er også muligt at søge om praktik på andre dele af Nordisk Panorama. Skriv gerne til os.

For mere info om Nordisk Panorama se www.np-test.server01.dk

NP Forum

for Co-financing of Documentaries >